Conditii de retur


Cum puteți efectua un retur?

 Vor fi acceptate pentru retur doar bijuteriile aflate in ambalajul original (cutia de bijuterii DORAH) si insotite de materialele promotionale aferente valorii tranzacției.

    Prin retur puteti schimba produsul cu un alt produs, sau puteți primi contravaloarea lui.

    Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

    1. Trimiteti un e-mail de retur la adresa: contact@dorah.ro 

    2. Ambatați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.

    3. În colet adăugați produsul, factura, certificatul de garanție si celelalte materiale promtionale aferente valorii tranzactiei.

    4. Expediați coletul pe adresa:

        SC DORAH OFFICIAL STORE SRL

        Str. Avram Iancu nr. 79

        Aiud, județul Alba, cod poștal 515200

        Telefon: +40751044415

Care sunt condițiile în care puteți efectua returul?

Pentru achizitiile efectuate online clientii beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Produsele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au   fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur.

    Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, cutia de bijuterii, factura, certificatul de garanție si celelalte materiale promtionale aferente valorii tranzactiei.

    Produsele eronat livrate vor fi înlocuite cu produsele comandate sau produse similare, dacă produsele comandate nu mai fac parte din oferta Dorah. În cazul  în care ați primit un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru în cel mai scurt timp și să returnați produsul, conform pașilor de retur.

    Produsele returnate pot fi înlocuite cu alte produse mai scumpe – caz în care veți plăti diferența de preț, sau produse cu o valoare mai mica – caz în care veți  primi diferența în contul specificat în e-mail-ul de Retur.

Care sunt costurile aferente returului?

    Clienții Dorah beneficiază de retur gratuit pentru orice comenda online. Dupa respectarea pasilor de retur, Dorah Official Store va trimite curierul pentru preluarea coletului.

 

Cum veți primi înapoi contravaloarea produselor comandate?

    Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în e-mail-ul de retur.

Informații suplimentare

    Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați departamentului nostru de vânzări online la numărul 0751044415 de luni până vineri între orele  9:00 și 18:00 sau la adresa contact@dorah.ro.

Protecția datelor cu caracter personal

    Prin completarea e-mail-ului de Retur, sunteți de acord, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către SC Dorah Official Store SRL a informațiilor furnizate, stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclama, marketing și publicitate. 

Garantie

 Termenul de garanție pentru bijuteriile din argint este de 30 de zile pentru orice lipsă de conformitate existent la data vânzării. Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12).

Reparatiile pentru produsele aflate in garantie vor fi efectuate in termen de 15 zile, in conditiile art. 11(4) din legea 449/2003, daca se confirma faptul ca defectul nu este imputabil consumatorului.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul Certificatului de garanție, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Pentru a beneficia de garanţia produselor, cumpărătorul se obligă să respecte toate instrucţiunile de utilizare şi întreţinere furnizate de producător.

Pentru mai multe informaţii despre posibilitatea reparării produselor achiziţionate din magazinul nostru online, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa contact@dorah.ro.

Bijuteriile Dorah sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase.